Mukamas festivalAjankohtaistaLiput ja aikatauluLapsille
Lutkovno Gledališče Maribor (SLO) – Little Blue and Little Yellow Lutkovno Gledališče Ljubljana (SLO) – Aquarium Teatteri Hevosenkenkä (FI) – Mimmi Lehmä ja Varis
 Nukketeatteri Sampo (FI) – Prinsessa Ruusunen Teatteri Mukamas (FI) – Kotiläksy 2 Teatteri Mukamas (FI) – Hölmöläiset Nukketeatteri Hupilainen (FI) – Timoteus-karhu ja pikkukoira Nukketeatteri Nirunaru (FI) – Vattumato
Aikuisille
Teatr Animacji (PL) – Molier Insectotròpics (ES) – Little Red Riding Hood Xavier Bobés (ES) – Things easily forgotten El Local E.C. (ES) – Much Ado About Nothing Stuffed Puppet Theatre, Neville Tranter (NL) – Babylon Väisänen-Eerola-Tamminen-Välinoro (FI) – Vanikan palat -monologi Nukketeatteri Kuuma Ankanpoikanen (FI) – Missing Amelia Earhart
Muut tapahtumatHistoriaTeatteri Mukamas
Avoinna ark. 09.00-16.00 +358 50 465 6285 | Seuraa meitä  

FESTIVAALIKLUBI 17.5. – Minä ja Nieminen

MINÄ JA NIEMINEN

Minä ja Nieminen on värikäs sähköakustinen yhtye Tampereelta. Teemu Kiiskilän ja Henrika Niemisen muodostama yhtye yhdistelee kappaleissaan rohkeasti folkin, afrobeatin, bluesin, funkin ja elektronisen rytmimusiikin sävyjä.

Minä ja Nieminen on onnistunut esiintymisillään pääsemään monien sydämiin vahvan yleisökontaktin vuoksi. Livenä Kiiskilällä ja Niemisellä on käytössään samplereita ja looppereita akustisten soittimien lisäksi.

+++

Minä ja Nieminen is a vibrant electroacoustic band from Tampere. The duo formed by Teemu Kiiskilä and Henrika Nieminen boldly combines elements of folk, afrobeat, blues, funk and electronic rhythm music in their songs.

Minä ja Nieminen has won the hearts of many by genuinely connecting with their audience. In their live performances, Kiiskilä and Nieminen use samples and loops together with their acoustic instruments.

 

Festivaaliklubi to 17.5.2018 klo 22.00

Tila: Teatteri Mukamas, vapaa pääsy

Esityskuvat


Lippuinfo

Perusliput, Lippupisteeltä www.lippu.fi tai 0600-900 900 (1,98€/min+pvm) sekä teatterin toimistolta.

Sarja- ja ryhmäliput, varaukset vain teatterin toimistolta arkisin klo 9.00-15.00 puhelimitse 050 4656 285 tai sähköpostitse myynti(a)teatterimukamas.com.

16.4.2018 lähtien teatterin lippumyymälä on avoinna arkisin 9.00 - 16.00, Pispalan valtatie 30, 33250 Tampere, puh 050 4656 285.

Lipunmyynti on aina avoinna esitystilojen lämpiöissä 1 h ennen näytöstä. Maksuvälineenä käyvät käteinen ja yleisimmät kortit.