Mukamas festivalAjankohtaistaLiput ja aikatauluLapsille
Aikuisille
Muut tapahtumat
HistoriaTeatteri Mukamas
Avoinna ark. 09.00-16.00 +358 50 465 6285 | Seuraa meitä  

Teatteri Mukamas

NUKKETEATTERIN TAIKAA KOKO PERHEELLE!

Teatteri Mukamas on vuonna 1979 perustettu tamperelainen ammattinukketeatteri, jonka esitykset ovat tuoneet yhteisiä elämyksiä lapsille ja aikuisille. Nuket, näyttelijät, esineet, varjot, elävä musiikki ja modernit nukketeatteritekniikat yhdistyvät kekseliäästi esityksissä.

Teatterin idyllinen kotinäyttämö sijaitsee Tampereen Pispalassa, vanhassa VPK:n talossa. Esityskertoja vuodessa on n. 250 ja katsojia n. 25 000. Kotinäyttämön lisäksi teatteri vierailee esiintymässä päiväkodeissa, kouluissa, kirjastoissa, festivaaleilla ja yritysten tapahtumissa ympäri Suomen.

Kansainvälinen taiteellinen yhteistyö on osa Teatteri Mukamaksen toimintaa. Vuosien kuluessa ohjaajavieraita on ollut Tsekeistä, Ruotsista, Ranskasta ja Venäjältä. Teatteri on myös esiintynyt kutsuttuna festivaaleilla Euroopassa ja Aasiassa. Vuonna 2016 järjestetään kymmenes MUKAMAS – Kansainvälinen nukketeatterifestivaali.

Teatteri Mukamaksessa työskentelee vakinaisesti 10 työntekijää ja lisäksi osa työntekijöistä on freelancer-sopimuksilla. Mansi Stycz on johtanut teatteria sen perustamisesta saakka. Vuonna 2003 hänelle myönnettiin lastenkulttuurin valtionpalkinto tunnustuksena lastenkulttuurin eteen tehdystä monivuotisesta työstä.

 

Henkilökunta

Ringa Aflatuni
Näyttelijä

Emma Golnick
Nukenrakentaja, nukkenäyttelijä

Harri Helin
Näyttelijä

Mansi Stycz
Teatterinjohtaja
mansi.stycz@teatterimukamas.com
Veronica Stycz
Tuottaja
veronica.stycz@teatterimukamas.com
Katarina Stycz
Näyttelijä, teatterikuraattori
katarina.stycz@teatterimukamas.com
Suvi Tossavainen
Markkinointi ja myynti
myynti@teatterimukamas.com
Annukka Waara
Näyttelijä

Miia Säppi
Teatteri-ilmaisun ohjaaja


Yhteystiedot

Teatteri Mukamas
Pispalan valtatie 30
33250 Tampere
Finland

tel. +358 50 465 6285
info(a)teatterimukamas.com